Friday, January 2, 2009

Anul nou

Nimic nu se compara cu sfarsitul de an! Daca tot anul ti-a mers prost nu se poate ca sfarsitul de an sa nu fie super prost,decat daca tu ca individ sfidezi legile gravitatii! Destest sfarsitul de an! Lumea e stresata, ba ca nu are bani de cadouri, ba ca magazinele sunt prea aglomerate, ba ca asteapta mini vancanta, ba ca tot ceea ce putea sa se sfarseasca prost s-a sfarsit super prost!
Pentru mine anul a fost unul relativ bun, exceptie facand luna lui decembrie cand totul a luat o intorsatura super proasta! Cu ce sa incep? cu faptul ca din bun senin masina mea nu mai pornea? Parca aud si acum clicul tampit urmat de o tacere stresanta! Apoi, aspiratorul care refuza sa functioneze cand il atingeam, apoi laptul care s-a virusat, virus , de alta natura bineteles pe care l-am colectat si eu pentru ca apoi sa-l transmit mai departe celor dragi. Alte nenorociri ? Bineteles! O veche buna prietena cu care in urma cu vreo 4 luni ne-am certat dintr-o tampenie...moare intr-un stupid accident iar eu raman cu in urma cu sentimentul de vinovatie si cu durere in suflet stiind ca am fost o cretina si mai ales stiind ca nu voi mai avea ocazia in aceasta viata sa-mi cer scuze.E de anuns? Nu, nu cred! Toti prietenii mei au plecat in India de carciun si rev iar eu am ramas aici singura cand aveam cel mai mult nevoie de ei!
Regret anul 2008? No way! Duca-se invartindu-se!

Noul an? Masina mea merge fara nici o problema, aspiratorul functioneaza (desi acum refuz sa il ating) am reparat laptopul , am facut pace cu toti prieteni si cei care mi-au fost mai putin prieteni , m-am mutat inapoi in casuta mea (am iar privelistea superba din parc )) , prietenii mei s-au intors din India si acum totul e ok!

Iubesc noul an!

2 comments:

  1. intotdeuna exista un echilibru....
    Nu da inpoi!
    Ma-nclin.

    ReplyDelete
  2. Iti multumesc Boss, am sa iti ascult sfatul

    ReplyDelete